Categorii produse


DESPRE NOI REFERINTE CONTACT

Plase insecte

Construite din fibră de sticlă cu o rezistență mare la rupere precum și ochiuri foarte fine care nu reduc vizibilitatea sau pătrunderea luminii în încăpere plasele de insecte pot fi de mai multe tipuri.

Plase insecte cu sistem pe balamale

Sistem pe balamale

Plasele de insecte pe balamale (fixe, cu cleme, cu magneți) sunt plase de țânțari fixate pe un profil din aluminiu și sunt confecționate din profile de aluminiu extrudat, vopsit electrostatic (17mm x 25mm) îmbinate într-un unghi de 90°. Plasa este din fibră de carbon de culoare gri având o țesătură fină, astfel încât să nu afecteze vizibilitatea exterioară.

Totodată, cadrul metalic al plaselelor anti insecte este prevăzut cu balamale, asttfel încât să permită oscilarea batantă în exteriorul geamului. Întreținerea este deosebit de ușoară, plasa anti țânțari curățându-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. În anotimpul rece, plasele batante cu balamale se vor depozita într-un loc ferit de umezeală și îngheț.

Plase insecte tip rulou

Tip rulou

Plasele de țânțari de tip rulou sunt confecționate din fibră de sticlă ignifuga, iar axul și carcasa sunt realizate din aluminiu extrudat. Această variantă de plase se poate monta pe orice tip de fereastră termopan sau ușă, indiferent de tipul de tâmplărie ales: aluminiu, PVC sau lemn stratificat.

Varianta aceasta de plase este construită cu ghidajele laterale din aluminiu care au perie și sita de culoare gri, rezistentă la intemperii și acțiunea ultravioletelor.

Alegerea plaselor împotriva insectelor tip rulou oferă dublu avantaj: manevrarea ușoară datorită arcurilor și manerelor cu care sunt prevăzute (permițând blocarea acestora în orice punct) și depozitarea facilă pe timp de iarnă într-o carcasă situată în partea superioară a ferestrei termopan, nefiind necesară îndepărtarea sa de la fereastră.

Plase insecte tip plisse

Tip plisse

Plasa tip plisse culisează pe un sistem de role, construcția sa specială garantând o închidere ermetică. Acest tip de plase este conceput pentru uși și ferestre cu deschideri mari, fiind executat pe verticală pentru ferestre și pe orizonală pentru uși.

Recomandăm ca dimensiunile maxime pentru plasele de tip plisse să nu depășească lațimea de 5 m și înălțimea de 2.2 m. Prin aspectul sau elegant și fiabilitatea ridicată, plasa tip plisse este potrivită pentru ușa de la balcoane sau mansarde.

Plase insecte glisante

Tip glisante

Plasele impotriva tantarelor glisante pot fi realizate in diferite finisaje, ele glisand pe langa tocul ferestrei, fiind usor de demontat. Sunt ideale pentru orice tip de tamplarie.

Varianta aceasta de plase este construită cu ghidajele laterale din aluminiu care au perie și sita de culoare gri, rezistentă la intemperii și acțiunea ultravioletelor.