Categorii produse


DESPRE NOI REFERINTE CONTACT

Despre DasFenster

Suntem pe piață din 2007. Echipa noastră ține pasul cu tehnologia și o aplică în proiectele tale. Das Fenster lucrează cu produse premium, de la furnizori de top din domeniu și oferă consultanță pentru a alege cele mai bune soluții dedicate spațiului tău. Ne recomandă calitatea lucrărilor executate (link referinte), capacitatea de-a răspunde în timp util tuturor exigențelor constructorilor și un raport optim calitate-preț.

Oferim servicii specializate atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul rezidențelor publice sau private: tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn stratificat, ferestre și uși echipate cu geam termoizolant și compartimentări cu sticlă securizată. Participăm constant la cele mai importante expoziții internaționale pentru ferestre, uşi şi faţade, precum: Fensterbau/Frontale (Nuremberg, Germania).

Și asta nu e tot…Oferta Das Fenster se adresează atât unui public exclusivist cât și celor care nu cunosc diferența dintre o fereastră şi un termopan sau de ce funcţii și componente aveți nevoie. Specialiștii noștrii vor face lumină în casa ta.

Cu Das Fenster vei afla cum arată performanța în izolare termică și fonică.

Inovatie in domeniul usilor

Das Fenster utilizează cele mai stilizate soluții din tendinţele internaționale, în acord cu nevoile tale. Pentru mai multe detalii, vă așteptăm la showroom.

O gama mai larga de produse

Prin introducerea unei noi variante de uși și ferestre, asigurăm rafinament tehnic și estetic şi multiple beneficii. Vă așteptăm la showroom să testați produsele Das Fenster.

Conservare de energie

Oferta de fereastre actuală are o mai bună performanţă termică şi poate recupera mai multă energie regenerabilă pentru încălzire şi iluminat.