Categorii produse


DESPRE NOI REFERINTE CONTACT
Jaluzele Verticale

Jaluzele Verticale

Jaluzelele verticale reprezintă o modalitate practică și deosebit de elegantă de protecție împotriva luminii naturale și de păstrare a intimității căminului sau spațiilor interioare comerciale și de birouri.

Jaluzelele verticale s-au răspândit rapid căpătând o popularitate tot mai mare datorită ambianței elegante pe care o conferă spațiului în care sunt amenajate și ușurinței de manevrare.

Jaluzelele verticale sunt realizate într-o mare diversitate de modele și culori, oferind posibilitatea utilizșrii lor în diferite spații: locuințe, birouri, școli, clinici medicale, spitale etc.

Prin urmare, în funcție de modelul ales, puteți oferi spațiilor interioare pe care doriți să le amenajați un stil modern, elegant, business sau plin de viață, în funcție de destinația acestora. De asemenea, modalitatea de concepere a mecanismului de închidere / deschidere oferă posibilitatea controlării cantității de lumină care pătrunde în încapere într-un mod extrem de facil.

Un alt avantaj al jaluezelelor verticale este acela că, datorită materialului din care sunt confecționate, acestea sunt foarte ușor de întreținut. Ele pot fi curățate fie prin îndepărtarea prafului cu ajutorul unui pamptuf și ștergerea cu o lavetă umedă, fie prin spălarea manuală la o temperatură de 40 C. Datorită calităților multiple pe care le au – multitudinea de modele și culori, fiabilitate foarte mare, ușurința montajului, accesibilitatea prețului – jaluzelele verticale reprezintă elemente de design interior extrem de importante, contribuind decisiv la întregul aspect al spațiilor interioare.

Instructiuni

Șnurul cu biluțe este folosit pentru baleajul pânzelor, iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor. Este recomandată plierea jaluzelelor verticale doar în momentul în care pânzele sunt perpendiculare pe geam. Este recomandata acționarea șnururilor doar din poziția în care acestea atârnă.

Pentru întreținerea lor este recomandat în cazul murdăririi lor, folosirea unui burete umed sau spălarea lor cu un detergent lichid fără frecare, stoarcere sau călcare (uscarea lor se face montându-le înapoi pe șină).

Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupă un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protecție împotriva căldurii și, în același timp, permit reglarea fluxului de lumină prin orientarea suprafeței lamelelor.

Das Fenster oferă o mare diversitate de modele și culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioară. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant pe care-l conferă interiorului, asigură atât protecția solară cât și protecție vizuală împotriva privirilor indiscrete.

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate excepțională asigurând un finisaj complet pentru lucrările de amenajări interioare.

Pentru ferestrele din PVC și euroferestre, au fost concepute în mod special Jaluzelele ISSO din aluminiu care se evidențiază prin designul deosebit și prin durata de utilizare îndelungată. Acest tip de jaluzele a fost astfel proiectat încât să se integreze perfect cu fereastra pe care este montată.

Jaluzelele orizontale au un mecanism de acționare care le conferă ușurință în utilizare. Sunt disponibile mecanisme de acționare cu șnur sau cu lanțișor. Lamelele din care sunt produse jaluzelele orizontale sunt realizate din bandă de aluminiu de 24 mm și într-o diversitate de culori.

Jaluzele Venetiene

Jaluzele Venetiene
Jaluzele Venetiene