Categorii produse


DESPRE NOI REFERINTE CONTACT

Sisteme pentru rulouri exterioare

Casa este locul, in care petrecem cea mai mare parte a vietii. De aceea este indicat sa avem grija sa fie un loc deosebit, unde dorim sa ne simtim liberi, in siguranta, si loc in care sa revenim cu placere dupa zile de munca, stiind ca intodeauna gasim liniste si armonie.

Datorita constructiei inteligente si a materialelor alese cu grija, rulourile protejeaza cu efect impotriva privirilor nedorite. Pe langa protectie asigura si izolare termica si fac posibila scaderea costurile cu incalzirea iarna, iar vara asigura racoare si umbra

 
Rulou Sistem buiandrug SKN

Sistem buiandrug SKN

Este folosit la cladirile noi construite. Casetele SKN oferite de catre firma noastra sunt elementele de constructie pregatite de a fi folosite de catre arhitecti si firme de constructii. Datorita tehnologiei speciale si utilizarea "polistirenului tare" ( asigura izolare termica buna ) precum si a alegerii tencuielii adecvate garanteaza o finisare exterioara a cladirii fara probleme

Pana acum era folosit doar sistemul de casete tencuibile, care acum are un inlocuitor sub forma sistemului SP

Pentru sistemul descris exista posibilitatea de constructie a rulourilor doar in versiune rulata interior ( rulare in dreapta ).

 
Rulou suprapus de rulouri exterioare - OPOTERM

Sistemul suprapus de rulouri exterioare - OPOTERM

Sistemul suprapus de rulouri exterioare OPOTERM este conceput pentru instalare atat la cladirile nou construite cat si la cele aflate in proces de renovare. Datorita gamei cromatice largi, aceste rulouri sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii. Partea din fata la caseta pentru rulou reprezinta baza pentru orice material de finisaj, drept pentru care, desi face parte integranta din fatada cladirii, caseta nu este vizibila la exterior.

O buna configuratie a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. In plus, izolatia din interior a cutiei pentru rulou asigura in acelasi timp si o excelenta termoizolatie care permite atat o reducere consistenta a cheltuielilor cu incalzirea in sezonul rece, precum si racoare la interior in sezonul cald. Utilizarea sistemului individual de plase Moskito ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si aerul.

 

Sistemul pentru rulouri cu caseta aplicata SK

Este destinat utilizarii la cladirile existente. Covorul de lamele rulat se afla intr-o cutio din aluminiu aflata pe perete sau pe tamplarie, caseta fiind in acelasi timp si o parte decorativa. Pentru acest sistem oferim doua tipuri de casete: caseta in sistem SK 45 ( caseta superioara tesita la 45°, caseta semirotunda SKP ( caseta superioara rotunda ) si caseta rotunda SKO si SKO-P ( caseta inferioara si superioara rotunde )

Venind in intampinarea clientilor, in functie de criteriul estetic, oferim sistemul Owal care este caracterizat printr-o alura moderna si functionala. Acum, tehnica rulourilor a fost conectata cu eleganta si tipul modern de casete si ghidaje din aluminiu cu forme rotunjite. Datorita acestei forme inedite dumneavoastra puteti avea posibilitatea de a finisa orice cladire sub un caracter personal.

 
Caseta rulou SKP+MKT
 
Caseta rulou SKO
 

Sistemul pentru rulouri cu caseta tencuiabila SP

Sistemul de rulouri tencuibile este utilizat mai ales la cladirile noi, dar poate fi montat si in cladirile deja existente. Jaluziile in sistemul SP si SP-E se compun in finisarea exterioara a cladirii prin integrare completa. Celelalte elemente adica cutia de revizie si indrumatoarele pot fi colorate in functie de culoarea tamplariei.

Gama larga de culori in care pot fi vopsite raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate sun realizate prin lacuire cu praf ce asigura o inalta calitata si rezistenta a produsului.

Constructia moderna a cutiei SP si SP-E permite realizarea de lucrari de conservare si servisare a elementelor mecanica ale ruloului fara deranjarea locatarilor.

Actionarea ruloului poate fi fie manual, fie electri cu ajutorul unui sistem de control, ce permite o utilizare confortabila. La sistemul de rulouri tencuibile oferim deasemenea si in versiunea cu plasa impotriva insectelor, care in zilele calde face posibila o protectie mult mai mare impotriva insectelor prin mentinerea debitului de lumina si aer curat in interior.

 
Caseta rulou tencuibila SP
 
Caseta rulou tencuibila SP-E+MKT

Sisteme de actionare

Rulourile se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Rulouri cu panglica
Rulouri cu manivela
Rulouri cu telecomanda
Rulouri cu telecomanda LCD
Rulou electrica cu buton si LCD
Rulou electrica cu buton
 
Vizualizeaza galerie lucrari