Aer proaspăt – chiar si cu fereastra închisă

Aerisirea locuinţei are două funcţii principale: pe de o parte, ea asigură pătrunderea aerului curat în locuinţă, pe de alta, asigură reglarea umidităţii aerului. 

Cu toate acestea, aerisirea este uneori greu de realizat, din motive ce ţin de programul fiecăruia. Din acest motiv, Salamander oferă prin climAktivPlus un accesoriu de fereastră ce asigură aerisirea fiabilă şi energoeficientă a locuinţei dvs.

Sistemul de aerisire se integrează aproape invizibil în toate ferestrele din material sintetic Salamander şi oferă un flux de aer proaspăt şi constant chiar şi în spaţiile închise. O limitare integrată de debit nu permite însă formarea curenţilor de aer.

În plus, profilurile din material sintetic, aduse la temperatura camerei, vor efectua o preîncălzire plăcută a aerului care este debitat din exterior şi vor asigura o temperatură plăcută şi confortabilă.

Sistemul climAktivPlus previne creşterea umidităţii aerului în spaţiile interioare, reduce pericolul formării mucegaiului şi corespunde astfel cerinţelor şi prevederilor legislative din regulamentul privind conservarea energiei (EnEV).

Dispozitivul rotativ de închidere-deschidere al sistemului climAktivPlus