Pervaze interior din PVC

Sistemele de glafuri interioare au atât rol estetic, întregind o ferestra, cât şi rol funcţional de protejare a peretelui.
Acestea constitue o rezolvare profesională atât pentru construcţiile noi cât şi pentru renovări. Ele pun în valoare finisajele şi designul interior, crează ambiantă, confort şi armonie.

CULORI DISPONIBILE: Alb, Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Stejar Inchis, Tiama Premium, Gri antracit.

Pervaze exterior din aluminiu

Pervazele distribuite de Das Fenster sunt special construite pentru a se potrivi tuturor sistemelor de ferestre.
Pervazele din aluminiu au grosimea de 2 mm și sunt disponibile lățimile cuprinse între 80mm și 600 mm.
Pervazele noastre pot fi folosite atât la proiecte mari comerciale cât și la proiectele individuale. Pervazele sunt ideale pentru locuințele noi inclusiv pentru casele pasive.

CULORI DISPONIBILE: Alb, Stejar Auriu, Mahon, Maro, Gri antracit.

Plase insecte

Construite din fibră de sticlă cu o rezistență mare la rupere precum și ochiuri foarte fine care nu reduc vizibilitatea sau pătrunderea luminii în încăpere plasele de insecte pot fi de mai multe tipuri.

plase insecte
Sistem pe balamale

Plasele de insecte pe balamale (fixe, cu cleme, cu magneți) sunt plase de țânțari fixate pe un profil din aluminiu și sunt confecționate din profile de aluminiu extrudat, vopsit electrostatic (17mm x 25mm) îmbinate într-un unghi de 90°. Plasa este din fibră de carbon de culoare gri având o țesătură fină, astfel încât să nu afecteze vizibilitatea exterioară.

Totodată, cadrul metalic al plaselelor anti insecte este prevăzut cu balamale, asttfel încât să permită oscilarea batantă în exteriorul geamului. Întreținerea este deosebit de ușoară, plasa anti țânțari curățându-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. În anotimpul rece, plasele batante cu balamale se vor depozita într-un loc ferit de umezeală și îngheț.

plasa insecte tip rulou
Tip rulou

Plasele de țânțari de tip rulou sunt confecționate din fibră de sticlă ignifuga, iar axul și carcasa sunt realizate din aluminiu extrudat. Această variantă de plase se poate monta pe orice tip de fereastră termopan sau ușă, indiferent de tipul de tâmplărie ales: aluminiu, PVC sau lemn stratificat.

Varianta aceasta de plase este construită cu ghidajele laterale din aluminiu care au perie și sita de culoare gri, rezistentă la intemperii și acțiunea ultravioletelor.

Alegerea plaselor împotriva insectelor tip rulou oferă dublu avantaj: manevrarea ușoară datorită arcurilor și manerelor cu care sunt prevăzute (permițând blocarea acestora în orice punct) și depozitarea facilă pe timp de iarnă într-o carcasă situată în partea superioară a ferestrei termopan, nefiind necesară îndepărtarea sa de la fereastră.

plasa insecte tip-plisse
Tip plisse

Plasa tip plisse culisează pe un sistem de role, construcția sa specială garantând o închidere ermetică. Acest tip de plase este conceput pentru uși și ferestre cu deschideri mari, fiind executat pe verticală pentru ferestre și pe orizonală pentru uși.

Recomandăm ca dimensiunile maxime pentru plasele de tip plisse să nu depășească lațimea de 5 m și înălțimea de 2.2 m. Prin aspectul sau elegant și fiabilitatea ridicată, plasa tip plisse este potrivită pentru ușa de la balcoane sau mansarde.

Tip glisante

Plasele impotriva tantarelor glisante pot fi realizate in diferite finisaje, ele glisand pe langa tocul ferestrei, fiind usor de demontat. Sunt ideale pentru orice tip de tamplarie.

Varianta aceasta de plase este construită cu ghidajele laterale din aluminiu care au perie și sita de culoare gri, rezistentă la intemperii și acțiunea ultravioletelor.