Salamander

WINDOW & DOOR SYSTEMS

Salamander este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de profile din PVC pentru ferestre, uși. Produsele reprezintă mai mult de 30 de ani de experiență în tehnologia de procesare a materialelor plastice. O garanție pentru calitatea și autenticitatea germană este faptul că, Salamander realizează propria producție în Germania, orașul Turkheim (lângă München).

În 1960 a început activitatea în domeniul echipamentelor PVC. În 1973 a fost demarată producția și distribuția de profile PVC pentru ferestre și uși. Ferestre din PVC cu profile Salamander oferă toate avantajele, care se așteaptă în zilele noastre de la o fereastră.

Paletar de culori Salamander

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Mâner swing

Un maner este mai mult decat un simplu element ajutator: cu Roto Swing va prezentam un element vizibil si atractiv pentru fereastra Dvs, care, prin designul sau exclusiv pune in valoare fereastra si o personalizeaza.

Pe langa usurinta in manevrare, calitatea si functionalitatea de lunga durata, forma sa deosebita iese in evidenta. Forma curbata ii confera si numele “Swing”- elegant si in acelasi timp ergonomic.

maner swing
Mâner Roto Line

Linia noastra clasica de manere va va convinge prin tehnologia de varf certificata RAL, pentru functionare de durata.
Designul elegant, cu linie armonioasa, impreuna cu elementele din aluminiu de inalta calitate, va ofera o manevrare confortabila a manerului.

Potrivit pentru

  • Ferestre si usi oscilante si oscilo-batante cu profile din lemn, PVC si aluminiu
  • Sisteme batant-culisante, culisante prin ridicare si armonice cu profile din lemn, PVC si aluminiu echipate special pentru aceste feronerii
  • Ferestre cu deschidere catre exterior cu profile de lemn, PVC si aluminiu cu echipare offset sau fara offset pentru aceasta feronerie
maner roto line
manere usi cluj
Mâner Samba

Roto Samba este un maner usor de manevrat cu un design discret. El reprezinta echilibrul perfect intre design-ul clasic si cel modern, dandu-i astfel posibilitatea de a se integra perfect in orice decor.

Pastrand principiul de design “forma vizeaza functionalitatea”, manerul Roto Samba, semicircular in partea din spate si curbat in partea din fata, este pur si simplu perfect construit din punct de vedere ergonomic pentru a sprijini degetul mare. Spatiul pentru degetul aratator defineste pozitia de prindere, in timp ce, de asemenea, ofera o pozitie placuta pentru mana. Toate acestea duc la concluzia ca acest maner poate fi manevrat confortabil din orice pozitie.

Potrivit pentru

  • Ferestre si usi oscilante si oscilo-batante cu profile din lemn, PVC si aluminiu

asigurare de sanatate

maner samba
Forme ferestre
forme ferestre salamander
Galerie ferestre
Galerie Uși