automatizari porti si bariere
automatizari porti cluj
automatizare bariere cluj
Automatizări porți și bariere

Poarta se deschide singură, fără să ieșiți din mașină, fiind nevoie doar de apăsarea unui buton al telecomenzii.

Soluțiile de automatizare oferite de SOMMER atât pentru porțile batante, cât și pentru porțile liniare oferă cel mai bun raport calitate/ preț.
Toate automatizările SOMMER sunt prevăzute cu sisteme de siguranță pentru evitarea oricărui risc.

Siguranța înainte de toate

Automatizarile SOMMER au fost construite respectând principii precum siguranța și prevenirea oricăror riscuri. Soluțiile oferite poartă semnatura unei tehnologii sigure pe care vă puteți baza.

Sistemul pentru detecția automată a obstacolelor asigură protecție pentru întreaga familie și mai ales pentru cei mici. Dacă poarta întâlneste un obstacol motorul schimbă direcția instantaneu, pentru evitarea oricărui accident.

Motorul are funcția de autoblocare, fapt care duce la împiedicarea deschiderii forțate a porții din exterior, de către persoane neautorizate.

În cazul unei pene de curent, motoarele SOMMER se pot debloca și bloca manual, în orice poziție ar rămâne poarta.

Calitate germană certificata

Soluțiile de automatizare SOMMER sunt testate și certificate în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 și TUV/GS.

Certificatul ISO9001 atestă faptul că produsele respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Automatizările SOMMER sunt testate periodic de către TUV/GS pentru certificarea calității.

Confort la o apăsare de buton

Este nevoie de o singură unitate de comandă pentru a controla toate automatizările SOMMER din casa dumneavoastră.

Transmisiile telecomenzilor sunt codate pe 66 de biti și folosesc tehnologia „rolling codes”, fapt care face practic imposibilă interceptarea și copierea codului telecomenzii.

bariere automatizate cluj
bariera automata cluj

Sistemul de acționare pentru porți batante VersaMaticde la HORMANN, cu tablou de comandă integrat, este soluția ideală și pentru situații constructive neobișnuite.

Acesta se pretează, de exemplu, pentru montarea pe stâlpi de poartă foarte joși; de asemenea, poziția de montare poate fi aleasă variabil și astfel poate fi adaptată în mod optim situației constructive.

În plus, nu trebuie montat un tablou de comandă separat – astfel se economiselte spațiu și timp. VersaMatic mai convinge și prin tehnica verificată: viteza sa, de ex., poate fi reglată individual; astfel, pentru toate dimensiunile de porți, se poate regla o cursă a porții uniformă.

Punctele forte ale sistemului de acţionare LineaMatic de la HORMANN pentru porţi culisante sunt carcasa compactă, montajul reglabil pe înălţime, construcţia din zinc turnat sub presiune şi material plastic întărit cu fibră de sticlă, precum şi elementele electronice fiabile ale sistemului.