dasfenster ferestre termopane cluj

Das Fenster

Produse premium pentru interior și exterior

Am început în 2007 cu entuziasm și ambiție. Prin eforturi susținute echipa noastră oferă în prezent o gamă completă de ferestre, uși și accesorii aferente. Compania nostră s-a dezvoltat prin adaptare la cerințele pieței analizând nevoile clienților și transformându-le în siguranță și confort.  Prin produsele premium pe care le utilizăm echipă noastră asigură parteneriate de lungă durată adaptandu-se ultimelor tendințe și investind în dezvoltarea serviciilor noastre.

Cere ofertaFacebookInstagram
0
+
Ani de experienta
0
+
Clienti multumiti
0
Certificari de calitate
0
Parteneri

— motive sa lucrezi cu noi —

100% Calitate

Das Fenster

Branduri de top
Inovatia ne defineste
Garantie pentru lucrarile noastre
Consiliere profesionala
Lucrari facute sa dureze in timp
Echipe de montaj proprii
Materiale de cea mai buna calitate
Executam lucrarile in timp real

- cateva dintre -

Serviciile noastre
usi culisante cu ridicare cluj
ferestre cluj salamander
cabine de dus cluj
jaluzele exterioare ferestre cluj
usa garaj cluj
usi casa cluj
certificari dasfenster

Noi, echipa Das Fenster suntem o firma clujeana care a început prin a fabrica și a comercializa geamuri termopane, tamplarie pvc, tamplarie aluminiu și ferestre din aluminiu. În prezent ne-am extins gama de produse și targetam inclusiv un segment de piata premium prin produsele noastre din categoria “ferestre premium” care pot fi personalizate după cerințele clientului.

Folosim doar tehnologie de ultima generatie pentru produsele noastre, inovam în fiecare an în tot ceea ce tine de materialele folosite dar și pe partea de servicii, îi oferim clientului consultanta pentru a putea lua cele mai potrivite decizii pentru el deoarece știm cat de important este confortul propriei case.

De asemenea, suntem parteneri Salamander de peste 13 ani. În prezent, dezvoltăm un concept nou de case pasive prin care folosindu-ne de sistemele de Smart Home ne propunem sa reducem la 0 costurile de întreținere a caselor, totodată ne dorim sa oferim confort printr-o apasare de buton, fie de pe telefon fie de pe o telecomanda. 

Prin sistemul nostru de Smart Home veți putea controla toata casa (lumini, încălzire centrala, rulouri, jaluzele, porti, uși de intrare etc.) de pe SmartPhone.

Firme termopane Cluj – așa ne puteti gasi foarte ușor pe Google, atat site-ul cat si locațiile fizice din Cluj-Napoca si Floresti.