Rolete panza

Roletele textile adaugă stil și personalitate interiorului clădirilor, reprezentând o soluție simplă și economică pentru decorarea acestuia, în anumite situații putând înlocui jaluzelele verticale. Roletele textile creează intimitate pe tot parcursul zilei, fiind un element decorativ și în același timp funcțional al spațiilor interioare. Atunci când se dorește pot fi strânse cu ușurință în partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioară.

Roletele textile se pot folosi atât în spațiile pentru birouri cât și în cele rezidențiale, juxtapunerea de lumină – culori – texturi conferind personalitate și confort interiorului. Mecanismul lor de acționare permite oprirea roletei în orice pozitie, reglându-se astfel cantitatea de lumina care pătrunde în interior.

Un model aparte este modelul Stella, acesta fiind cauciucat pe partea spate, blocând astfel total lumina solară. Prin urmare roleta cu material Stella face întuneric complet în spatiul interior atunci când este desfășurată. Se recomandă folosirea modelelor cauciucate în spatiile cu umiditate ridicată, cum ar fi baia sau bucătăria.

Prin varietatea de culori și modele în care sunt disponibile. Roletele textile conferă stil și eleganță spațiilor interioare pe care decorați.

Avantaje

Grad de opacitate ridicat, protejând spatiile interioare de lumina solară și de privirile indiscrete.

Reprezintă un element modern pentru decorațiile interioare ușor de montat și de întreținut.

Roletele textile sunt disponibile într-o gamă foarte variată de culori și texture.

Roletele pot fi simple sau cu casetă și ghidaj, caseta montându-se în partea superioară a tâmplariei. Caseta este din aluminiu și este disponibilă în nuanțe de: alb, maro, stejar, auriu și mahon. Principala funcție a casetei este de a îmbrăca tamburul pe care rulează ruloul, oferindu-i o protecție mai bună. Ghidajele roletei sunt de asemenea din aluminiu disponibile în culorile: alb, maro, stejar auriu și mahon.

rolete simplu

Rolete simple

rolete

Rolete avangard

rolete avangard

Caseta standard