Sticla Decorativa

O paletă diversificată de sortimente de geamuri termoizolante, cu structuri variate, folosind sticlă clară (float), Low-E, colorată în masă (fumurie), reflexivă, duplex, decorativă, sablată, antiefracţie etc.

Sticla decorativa

Cincilla Bronz / Clear

sticla Scoarta copac Bronz

Scoarta copac Bronz / Clear

Sticla decorativa 1

Spica Bronz / Clear

Sticla decorativa delta

Delta mat Bronz / Clear

Sticla decorativa bambus

Bambus Bronz / Clear

Sticla decorativa puntor

Puntor Bronz / Clear

Sticla decorativa crossmash

Crossmash Bronz / Clear

Sticla decorativa screen

Screen / Krizette

Sticla decorativa carpet

Carpet Bronz / Clear

Sticla decorativa canelat mat

Canelat Mat

Sticla decorativa piramid

Piramid Bronz / Clear

Sticla decorativa sablat bronz

Sablat Bronz / Clear

Sticla vopsita / Lacobel
Sticla vopsita lacobel
  • confera design modern, in pas cu noile tendinte din domeniul amenajarilor interioare. Acest gen de sticla produce un plus de culoare si lumina peretilor si pieselor de mobilier, prin aspectul inovativ si creativ.
  • poate fi folosita ca tabla de scris cu marker-ul. Este usor de curatat si intretinut. Aceasta obiect de folosinta poate duce la economisirea spatiului, lumineaza interioarele si anima mediul ambiant cu reflexii si stralucire.
  • suprafata din spatele sticlei este acoperita cu lac care o protejeaza impotriva deteriorarii. De asemenea, asigura durabilitate culorii. Luciul sticlei lacuite este foarte intens, ceea ce confera culorilor mai multa stralucire.
  • are rezistenta la umiditate datorita compozitiei speciale a lacului. Acest fapt o face ideala a fi folosita in medii cu umiditate crescuta, bucatarii si bai.
Sticla printata

Sticla printată UV, este utilizată pentru placări interioare atât în bucătării, spații rezidențiale sau spații publice. Prin tehnica printului UV, pe una din fețele unui geam transparent, se poate reda orice imagine color, care prin proprietățile sticlei nu este fragmentată, este rezistentă în timp și ușor de întreținut.

Fie că sunt pereţi despărţitori, pereţi placaţi cu sticlă, în baie sau bucătărie, o cameră aparent banală se transformă radical prin simpla aplicare a unui panou de sticlă colorată, imprimat digital. 

sticla printata
sticla printata bucatarie
sticla printata 1
sticla printata 2
sticla printata 3
sticla printata 4
sticla printata 5
sticla printata 6
sticla printata 7
sticla printata 8