Sisteme pentru rulouri exterioare

Rulourile de exterior reprezintă un sistem practic ce vă protejează în trei moduri: printr-o izolare perfectă, protecția intimității și liniștii dvs., asigurând în același timp  o “barieră anti-efracție” eficientă.

Rulourile sunt realizate din materiale selectate cu grijă pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produsului. Fie că este vorba de sisteme încorporate, cu montare de sus sau aplicate, rulourile și obloanele sunt proiectate în vederea îmbunătățirii utilizării energetice a clădirilor. Rulourile pot ajuta foarte mult la reducerea costurilor de încălzire în timpul iernii, în timp ce vara, când soarele strălucește puternic și temperatura exterioară crește, ele asigură o senzație plăcută de răcoare, odihnind ochii obosiți de apus.

În plus, datorită modelului inteligent și a materialelor atent selecționate, rulourile oferă o protecție eficientă împotriva intrușilor. Datorită rulourilor, casa devine un loc în care vă simțiți confortabil, în siguranță și în care vă face plăcere să vă întoarceți după o zi obositoare știind că vă oferă liniște și adăpost.

Sistem de rulouri cu caseta suprapusa
rulouri exterioare
rulouri exterioare

Sistemul suprapus de rulouri exterioare este conceput pentru instalare atat la cladirile nou construite cat si la cele aflate in proces de renovare. Datorita gamei cromatice largi, aceste rulouri sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii. Partea din fata la caseta pentru rulou reprezinta baza pentru orice material de finisaj, drept pentru care, desi face parte integranta din fatada cladirii, caseta nu este vizibila la exterior.

O buna configuratie a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. In plus, izolatia din interior a cutiei pentru rulou asigura in acelasi timp si o excelenta termoizolatie care permite atat o reducere consistenta a cheltuielilor cu incalzirea in sezonul rece, precum si racoare la interior in sezonul cald. Utilizarea sistemului individual de plase Moskito ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si aerul.

Sistem de rulouri cu caseta aplicata

Este destinat utilizarii la cladirile existente. Covorul de lamele rulat se afla intr-o cutio din aluminiu aflata pe perete sau pe tamplarie, caseta fiind in acelasi timp si o parte decorativa. Pentru acest sistem oferim doua tipuri de casete:caseta superioara tesita la 45° si caseta inferioara si superioara rotunde

Venind in intampinarea clientilor, in functie de criteriul estetic, oferim sistemul Owal care este caracterizat printr-o alura moderna si functionala. Acum, tehnica rulourilor a fost conectata cu eleganta si tipul modern de casete si ghidaje din aluminiu cu forme rotunjite. Datorita acestei forme inedite dumneavoastra puteti avea posibilitatea de a finisa orice cladire sub un caracter personal.

rulouri cu caseta aplicata
Sistem de rulouri cu caseta tencuibila

Sistemul de rulouri tencuibile este utilizat mai ales la cladirile noi, dar poate fi montat si in cladirile deja existente. Celelalte elemente adica cutia de revizie si indrumatoarele pot fi colorate in functie de culoarea tamplariei.

Gama larga de culori in care pot fi vopsite raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate sunt realizate prin lacuire cu praf ce asigura o inalta calitata si rezistenta a produsului.

Constructia moderna a cutiei permite realizarea de lucrari de conservare si servisare a elementelor mecanica ale ruloului fara deranjarea locatarilor.

Actionarea ruloului poate fi fie manual, fie electri cu ajutorul unui sistem de control, ce permite o utilizare confortabila. La sistemul de rulouri tencuibile oferim deasemenea si in versiunea cu plasa impotriva insectelor, care in zilele calde face posibila o protectie mult mai mare impotriva insectelor prin mentinerea debitului de lumina si aer curat in interior.

rulouri cu caseta tencuibila
Sisteme de actionare

Soluțiile flexibile și ușor de folosit sunt cuvintele de ordine ce au devenit moto-ul nostru în proiectarea sistemelor de acționare ale rulourilor. De aceea vă oferim șansa de a selecta metodele corespunzătoare de deschidere / închidere a rulourilor dvs.:

1. Controlul manual (acționare manuală) este în acest moment cea mai căutată opțiune și cea mai economică, dar necesită un efort mai mare în manipularea rulourilor, în special când aveți un număr mare al acestora sau dacă sunt de dimensiuni mari.
Retractoarele manuale sunt folosite în principal pentru manipularea rulourilor standard, de dimensiuni relativ mici.

2. Dispozitivele electrice de acționare reprezintă o soluție mai scumpă, dar mult mai convenabilă. Au un control complet automat ce ridică și coboară perdeaua folosind un sistem electric de acționare. Sistemele electrice de acționare asigură confortul maxim în operarea rulourilor dvs. În ceea ce privește posibilitatea controlului, puteți alege între:

  • Controlul central – toate rulourile operate dintr-un singur loc
  • Controlul individual – un loc / rulou (oblon).

Tehnologia de ultimă generație vă permite folosirea cronometrului de control ce va ridica și coborî automat perdeaua rulourilor și obloanelor la momentul presetat.

În plus, asigurându-vă o opțiune de selecție între controlul radio sau cablat, vă oferim soluții complet flexibile:

  • Control radio (wireless) – nu necesită cablare suplimentară, astfel încât pereții dvs. rămân intacți; această soluție poate fi folosită oriunde în casa dvs. Comenzile legate de coborârea, ridicarea sau oprirea rulourilor și obloanelor sunt transmise la sistemul de acționare printr-o telecomandă sau un transmițător de perete. Acest tip de control vă permite practic orice configurații.
  • Control cablat – posibilitatea de a opera rulourile folosind un întrerupător cu acționare prin cheie și întrerupător electric rectangular (întrerupătoarele pot fi asigurate sau nu). Prin folosirea sistemelor de control, puteți configura soluții multiple individuale.

Sistemele electrice de acționare asigură confortul maxim în operarea rulourilor dvs.

Smart Home

Utilizarea inteligentă datorită sistemului digital Tohoma de la Somfy iți permite controlarea de oriunde cu ajutorul aplicației de pe telefonul mobil sau a tabletei o multitudine de produse cum ar fi: Rolete, Raffstore, rulouri, copertine, pergole bioclomatice, sistemul de iluminare si încălzire, ușa de garaj, poarta de acces etc