oglinda bronz

Oglinza bronz

oglinda grey

Oglinza grey

oglinda cristal

Oglinza cristal

Oglinda este geamul acoperit cu un strat de argint si cupru, protejat cu doua straturi de lac vernis.

O oglinda este un obiect a carui suprafata este destul de lucioasa incat sa formeze o imagine. Cele mai întâlnite tipuri de oglinzi sunt cele plane, care prezinta o suprafață plata.

De obicei, oglinzile sunt folosite pentru intretinerea personala, decorare si arhitectura. De asemenea, acestea sunt folosite în aparaturile stiintifice cum ar fi telescoapele și laserele.

Oglinzile pot transforma complet aspectul unei incaperi, oferind senzatia de luminozitate si de spatiu mai generos. Utilizarea oglinzilor in diferite incaperi ale casei poate fi un detaliu decorativ extraordinar, in special daca dimensiunile apartamentului tau nu sunt dintre cele mai spectaculoase.

 

Prelucrarea cantului implica prelucrarea muchiilor panourilor de sticla cu utilaje de ultima generatie ce confera sticlei pe langa aspectul placut, siguranta in manipulare si functionalitate. Exista o varietate de finisari ale cantului, precum: cant tesit,cant semirotund sau rotund, cant fazetat(bizotat) sau cant dublu fazetat.

 

Fazetarea este procedura prin care perimetrul sau doar o parte din laturile se frezeaza in unghi. In functie de dimensiunea oglinzilor si la solicitarea clientului, aceasta tesitura poate fi intre 10 si 30 mm.