Mâner swing

Un maner este mai mult decat un simplu element ajutator: cu Roto Swing va prezentam un element vizibil si atractiv pentru fereastra Dvs, care, prin designul sau exclusiv pune in valoare fereastra si o personalizeaza.

Pe langa usurinta in manevrare, calitatea si functionalitatea de lunga durata, forma sa deosebita iese in evidenta. Forma curbata ii confera si numele “Swing”- elegant si in acelasi timp ergonomic.

Mâner Roto Line

Linia noastra clasica de manere va va convinge prin tehnologia de varf certificata RAL, pentru functionare de durata.
Designul elegant, cu linie armonioasa, impreuna cu elementele din aluminiu de inalta calitate, va ofera o manevrare confortabila a manerului.

Potrivit pentru

  • Ferestre si usi oscilante si oscilo-batante cu profile din lemn, PVC si aluminiu
  • Sisteme batant-culisante, culisante prin ridicare si armonice cu profile din lemn, PVC si aluminiu echipate special pentru aceste feronerii
  • Ferestre cu deschidere catre exterior cu profile de lemn, PVC si aluminiu cu echipare offset sau fara offset pentru aceasta feronerie
Mâner Samba

Roto Samba este un maner usor de manevrat cu un design discret. El reprezinta echilibrul perfect intre design-ul clasic si cel modern, dandu-i astfel posibilitatea de a se integra perfect in orice decor.

Pastrand principiul de design “forma vizeaza functionalitatea”, manerul Roto Samba, semicircular in partea din spate si curbat in partea din fata, este pur si simplu perfect construit din punct de vedere ergonomic pentru a sprijini degetul mare. Spatiul pentru degetul aratator defineste pozitia de prindere, in timp ce, de asemenea, ofera o pozitie placuta pentru mana. Toate acestea duc la concluzia ca acest maner poate fi manevrat confortabil din orice pozitie.

Potrivit pentru

  • Ferestre si usi oscilante si oscilo-batante cu profile din lemn, PVC si aluminiu
Mâner Spatial

Mânere uşă din oţel inoxidabil pentru utilizarea simplă pe o parte sau în perechi, pe uşile interioare şi exterioare.

Mânere uşă forma tijă înclinată la 45 ° şi suporturi alungite (pentru o mai bună accesibilitate la cilindrul), diametrul tijei este de 32 mm, diametru suport de 25 mm

Materialul este din Inox cu suprafta mat fin

Diferite lungimi in funcite de necesitatile Dvs.

600mm 800mm 1000mm 1200mm 1400mm 1600mm 1800mm

Mâner Standard

Manerele pentru usi sunt fabricate din aluminiu  și au o lățime șild de 35 mm. Setul este perforat cu profil PZ cu o distanţă de 92 mm. Mânerele clanței sunt fixe / se pot apăsa și sunt prevăzute cu arc.