Usi rezistente la foc

Incendiile pot sa porneasca cand ne asteptam mai putin, fie la noi in casa fie in afacerea noastra, din acest motiv este foarte important sa fim protejati folosind usi rezistente la foc.

Aceeasi usa este certificata pentru o instalare mai usoara in trei moduri diferite in functie de necesitati:

 1. Cu bride
 2. Cu suruburi expandabile
 3. Pe sub-cadru (pre-instalate)
 • Disponibile in versiunea EI2 60 min si EI2 120 min
 • Sunt furnizate asamblate cu folie de protectie.
 • Pregatite pentru instalarea barelor antipanica si inchizatorului de usa, pot fi echipate cu cilindru, garnitura de etansare, placi de protectie din otel inoxidabil, alectromagneti si unitate de control.
 • Special concepute cu toc si canate identice din punct de vedere estetic cu modelul ENDOOR pentru a fi combinate si utilizate impreuna pe santierele acolo unde este nevoie atat de dimensiuni standard cat si la comanda, echipate cu geam sau cu doua canate.
 • Disponibila cu documentatie mai cuprinzatoare decat usile ce sunt livrate cu certificare standard UNI 9723, ca un decret viitor va retrage acest standard intern si va prevede marcarea tuturor usilor rezistente la foc cu marcaj CE, cu asteptarile ca toate usile care nu poarta acest marcaj vor trebui inlocuite pana la un anumit termen limita. UNIFORM este deja aprobat in cadrul ” Decretul 21 iunie 2004” de Ministerul de Interne, introdus cu noul standard european EN 1634-1, si este testat si certificat in conformitate cu acest decret, o cerinta fundamentala pentru marcajul CE.
 • Usa are o fiabilitate tehnica superioara asa cum a facut obiectul testarilor la foc si la incercarile mecanice de stres cat si testarea de stabilitatte in conformitate cu noul standard europran EN 1634-1, testare care este mai stricta si mai complexa decat standardul intern UNI 9723.
 • Toc pe 3 laturi avand o rezistenta mecanica mare, fiind fabricat din tabla din otel galvanizat cu grosimea de 1,2 mm.
 • Tocul este accesorizat cu bride de prindere pentru fixarea cu mortar, precum si cu gauri pentru montarea cu surub.
 • Canatul usii este fabricat din doua foi de otel galvanizat pe ambele parti, cu un miez alcatuit din vata bazaltica cu densitate mare, grosimea totala a canatului fiind de 53 mm.
 • Usile sunt vopsite in cuptor in camp electrostatic cu pulberi epoxy-poliester de culoare RAL 9010 cu aspect “ coaja de portocala” ( vopsea in relief ).

Endoors T60 - rezistent la foc 60 min

usa antifoc t60
usi rezistente la foc t 60

Usi antifoc 1 canal EI2 120 Endoors

usi antifoc 760 2

Usi antifoc 2 canale EI2 60 Endoors

USI ANTIFOC T60 CLUJ 1 470x330 1

Endoors T120 - rezistent la foc 120 min

usa rezistenta la foc t120
usa antifoc t120

Usi antifoc 1 canal EI2 120 Endoors

usi antifoc cluj t120 1

Usi antifoc 2 canale EI2 120 Endoors

usi antifoc t120 cluj 1

Schita detaliata

usi anti incendiu cluj
schita usa antifoc

Accesorii standard

accesorii standard

Accesorii optionale

Scroll to Top